ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Παραγγελίες αποστέλλονται καθημερινά με ΕΛΤΑ courier σε όλη την Ελλάδα, εφόσον έχουν καταχωρηθεί και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα.
Τα μεταφορικά για αποστολή εντός Ελλάδας είναι ΔΩΡΕΑΝ!
Στην Κύπρο οι παραγγελίες αποστέλλονται με EMS μέσω των Ελτα courier.
Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών καθορίζεται από τα ELTACourier, συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες.
Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο  θα ενημερωθείτε άμεσα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης (1-7 ημέρες).
ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να αποσταλεί η παραγγελία σας θα πρέπει να ισχύει ο αριθμός τηλεφώνου που δηλώσατε για να μπορούμε σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την παράδοση της παραγγελίας σας.
Σε περίπτωση μη παραλαβής της παραγγελίας σας, αυτή επιστρέφεται στο κατάστημα και επικοινωνούμε μαζί σας μέσω του τηλεφώνου που περιλαμβάνεται στην παραγγελία σας για εκ νέου αποστολή της και χρέωση των μεταφορικών.
Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας, ΠΡΙΝ αυτή αποσταλεί, τα χρήματα σας επιστρέφονται πίσω. Σε περίπτωση που η παραγγελία ακυρωθεί αφού έχει ξεκινήσει η αποστολή της, χρεώνεστε με τα έξοδα των μεταφορικών 5€.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.
1. Με αντικαταβολή του αντιτίμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στο χώρο που επιλέξατε.
(ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει μόνο για τις αγορές εσωτερικού. Για τις αγορές εξωτερικού, θα πρέπει να επιλέξετε μόνο μεταξύ των άλλων τρόπων πληρωμής).
2. Με τραπεζική κατάθεση. Εάν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας μέσω τραπεζικής συναλλαγής, o τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να προβείτε σε κατάθεση είναι ο εξής:
EUROBANK
Δικαιούχος: Μ.ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΥ & Α.ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε.
IBAN: GR2502600310000380201005167
Στο καταθετήριο της τράπεζας θα πρέπει να αναγράφετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας καθώς και τον αριθμό παραγγελία σας.
3. Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω PayPal. Εάν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την αγοράς μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, επιλέξτε το PayPal για να μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της εφαρμογής και να προσθέσετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Οι πληρωμές με PayPal είναι απολύτως ασφαλείς και δεν απαιτείται να έχετε λογαριασμό PayPal για να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, επικοινωνήστε μαζί μας.